Amit mindenképpen érdemes tudni a parfümökről...

 

Amit mindenképpen érdemes tudni a parfümökről...

 

A termékképek csupán illusztrációk. A fotózáskor különböző fényhatások miatt a valóságban a csomagolás, a flakon lehet más árnyalatú és eltérhet az eredeti színektől.

A gyártó bármikor megváltoztathatja a parfüm alakját, a csomagolását, színezését, miközben a parfüm tartalma és a termék neve nem változik. Ilyen esetben akár több csomagolás, árusítás alatt van egyazon tartalommal. Emiatt több csomagolás néha nem egyezik meg a termékképpel.

 

Mit jelent?

Mit jelentenek a rövidítések a parfümöknél.

 

Parfüm 15-30% illatanyag tartalom 6-7 óráig is érezhető nagyon keveset érdemes egy alkalomra használni belőle.

 

EDP 8-15% illatanyag tartalom 5 óráig is érezhető. Inkább alkalmi használatra ideális.

 

EDT 4-8% illatanyag tartalom 4 óráig is érezhető. Ez a legkedveltebb parfüm forma az ára és a minősége miatt is. Ez a forma mindennapos használatra ideális.

 

EDC 3-5% illatanyag tartalom Frissítő hatású kölni víz, mely 2 óráig is érezhető.

 

Hogyan válasszunk Parfümöt?


Soha ne válasszunk parfümöt más ember illata után. Minden embernek saját illata, saját kipárolgása...stb. van. A parfümöket kizárólag a saját bőrünkön az illat kiteljesedése után válasszuk. Vagyis ne tesztcsíkon és ne azonnal válasszuk ki.

 

Teszter

 

A teszter nem különbözik a parfümtől csupán egyes esetekben a díszcsomagolás és esetleg a kupak hiánya jelzi ezt. A teszter 100%-os tartalommal rendelkezik, vagyis hiánytalanul árusítjuk.

 

Mi a Drága és mi az olcsó 1.

 

A drágább kategóriába tartozó EDP parfümök kiadásilag ugyan többe kerülnek, viszont jóval kevesebbet kell belőle használni mint a  kevesebb kiadással járó EDT, EDC parfümkből a tartósabb hatás kedvéért. Erről feljebb olvashat.

 

Mi a Drága és mi az olcsó 2.

 

A webáruházunkban kizárólag eredeti parfümöket forgalmazunk egyenesen az Importőr nagykereskedésből. Így az áraink is kapcsolódnak az eredeti parfüm árakhoz. Ha eredeti parfümöket szeretne használni, óvakodjon a hatalmas kedvezményektől,  túl olcsó, nagyker ár alatt árusított termékektől mert CSODÁK NINCSENEK...

 

Eredeti vagy sem

Sokféle teknika van a hamis parfümök kiszúrására, bemutatok párat (azokon az alapdolgokon felül hogy nemveszünk a sarki árustól, számla nélkülit, gyanúsan olcsót). Az eredeti parfümöket a gyártó minőségire gyártja ami megmutatkozik az üvegen, a fuvókán, a dobozon, és a folyadék színén is.

1. A dobozról annyit hogy a betűméret/szín eltérhet az eredetitől, elvan írva, olyan dolgok vannak ráírva amiket az eredeti gyártó sosem írt rá.

2. Az üveg formája, az alját a legtöbb gyártó megjelöli egy számmal, illetve gravírozva vannak a feliratok/márkanév, ha könnyen lehúzható/lekaparható matrica van rajt az gyanúra adhat okot.

3. A fúvóka ráillesztése az üvegre: álltalában eltérő méretben anyaghasználatban ill akár kézzel is lecsavarható a hamisított. Az eredeti gyártók úgy alakítják ki az üveg belső alját hogy az domború legyen, azért hogy a parfüm eljusson legalább az egyik sarokba, a túl hosszú illetve vastag fúvókaszár gyanúra adhat okot.

4. A folyadék színe ha eltérő/fakóbb mint az eredeti kontrolldarabé akkor valószínű hamisítvánnyal van dolgunk.

Ha további kérdése van keressen minket az e-mail címen.

Megosztás

Belépés

Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres!

Partner oldalaink

 

 

 

A szexi női ruhák webáruháza