ÁSZF

A www.parfumdetoi.eu webshop általános szerződési feltételei

A rendelésem leadásával kijelentem, hogy az alábbi feltételeket elolvastam, megértettem, tudomásul vettem és magamra nézve kötelezőnek ismerem el.

Az eladó:

Pál Tamás Antal e.v. AAM

9700 Szombathely

Rákóczi Ferenc 106

Adószám: 68022134-1-38

Bankszámlaszám: OTP  11747006-21425996

A szerződés tárgya

A www.parfumdetoi.eu online parfümshopban feltüntetett termékek. Az értékesített termékek minden esetben új termékek.

Rendelés, vásárlás

Termékeinket kizárólag a www.parfumdetoi.eu oldalon keresztül lehet megvásárolni.
Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. Ettől eltérő rendelkezés kizárólag külön szerződés alapján lehetséges.
Az internetes áruházban bárki vásárolhat, aki a rendeléshez szükséges adatokat, a rendelés előtt maradéktalanul megadja és elfogadja jelen általános szerződési feltételeket és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti.

A készlet változások miatt előfordulhatnak olyan esetek, amikor már nincs raktáron a webshopban még megtalálható és megrendelt termék. Ezért az ebből számazó problémák miatt, a webáruház üzemeltetőjét és az eladót felelősség nem terheli.

Vételár, fizetési feltételek:

A termékek feltüntetett ár Bruttó vételár, azaz tartalmazza az Áfa-t.
A feltüntetett Bruttó vételár tartalmazza a termék csomagolási díját is. A szállítási költségről a megrendeléskor illetve a „Szállítás” pontban kap tájékoztatást. A termék vételárát a kiszállításkor, a kiszállítást végző személynek, készpénzben és forintban kell megfizetni.
Előre utalásra, előzetesen E-mail formában a  címre leadott jelzést követően van lehetőség.

Amennyiben a csomagból kimarad a számla, azt a vevő jelezni köteles az ügyfélszolgálaton emailben és postai úton az eladónak kötelessége azt azonnal a vevő részére eljuttatni saját költségén.

Szállítási feltételek, határidők:

A megrendelt termékek kiszállításáról és annak várható idejéről, a kiszállítás megkezdését megelőző napon e-mail formájában tájékoztatjuk. A kiszállítás munkanapokon 8 és 18 óra között történik. Hétvégén illetve ünnepnapokon a kiszállítás szünetel. A megrendelt termékeket legkorábban a rendelést követő első munkanapon szállítjuk ki. Sikertelen kiszállítás esetén, kiszállítást 5 munkanapon belül ismételten megkíséreljük. Második sikertelen kiszállítás esetén a megrendelést töröljük és a „felelősség korlátozása” pontban leírtak szerint járunk el.

Az árucikkek cseréje:

A vevő feladata a kiszállított csomag sértetlenségét ellenőrizni. A csomag átvételével a vevő elismeri, hogy a csomag sértetlen. Amennyiben a termék bontatlan csomagban de – bizonyítottan - sérült vagy pontatlan beltartalommal, érkezik, úgy a terméket, a bejelentést követő 8 munkanapon belül visszacseréljük. Cserét kizárólag azon bejelentéseknél tudunk végrehajtani, melyek az átvételt követő 3 munkanapon belül megtörténnek, írásos - e-mail - formában, a  címen. A hibás terméket – költségmentesen - minden esetben a rendelésnek megfelelő – hibátlan – termékre cseréljük ki. Hibás teljesítés esetén pénzvisszafizetés nem lehetséges.

Nagykereskedés:

Nagykereskedői áron csak azok a cégek, vállalkozások rendelhetnek terméket, akinek a cégkivonatában szerepel olyan tevékenységi kör, ami ezt lehetővé teszi. Ezért az eladó ennek meglétét ellenőrizheti. A nagykereskedésben vásárló vevők nem élhetnek az elállás jogával. A nagykereskedői minimális vásárlási értéket, a termékek árait, a szállítási költségeket az eladó szabadon változtathatja.

Vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a vásárlástól elállni, legkésőbb a kézhez vételtől számított 15. munkanapon belül. Amennyiben a vevő eláll a vásárlástól, úgy azt a  e-mail címen „lemondás” subject-el a rendelési adatokkal az e-mailben a rendeléshez használt regisztrált e-mail címről jelezheti . Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

Vevő az áru átvételét követő 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A vevő ezen esetben saját költségén visszaküldheti a bontatlan szállítói csomagolásban lévő terméket, melynek árát a Parfumdetoi.eu tulajdonosa visszautal a vásárlónak. Kizárólag bontatlan szállítói csomagolásban lévő terméket lehet visszaküldeni. A szállítási díj jóváírására nincs lehetőség. Ezenkívül a banki visszautalások költségei, tranzakciós díjai is levonásra kerülnek a visszautalandó összegből.

A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vásárlót terhelik.

Az elállási jogot nem gyakorolhatják a vásárlók amennyiben felbontják a szállítási csomagolást, a csomagolást, és/illetve használatba veszik a terméket, mivel az gazdaságilag értéktelenné válik.

A termék vételárának visszatérítése utalással történik, legkésőbb a visszaküldött csomag beérkezését követő 15. napig. Az utaláshoz szükséges számlaszámot a vásárlónak kell a  e-mail címre eljuttatni, mely levélben a vevő köteles feltüntetni a rendeléskor megadott adatokat is.

Felelősség korlátozása:

A Parfumdetoi.eu tulajdonosi köre nem vállal felelősséget az www.parfumdetoi.eu oldalon bekövetkezett technikai problémák okozta káreseményekért, szerver hibákért, működési rendellenességekért.

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat – többszöri sikertelen kiszállítás, helytelen adatok megadása, csalásra tett kísérlet, szándék - a Parfumdetoi.eu tulajdonosi köre érvénytelennek nyilváníthatja a vásárlást, és a vevőt kizárhatja a későbbi vásárlás/kiszolgálás/kiszállítás folyamatából és kártérítési igénnyel léphet fel, melynek értékhatára az okozott közvetlen és közvetett károk összessége.

Megosztás

Belépés

Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres!

Partner oldalaink

 

 

 

A szexi női ruhák webáruháza